Product toegevoegd aan jouw offerte. Ga naar de offerte pagina om jouw offerte aan te vragen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
Over ons
Wij zijn Nicolas en Lida Belot en sinds 2024 zijn wij de eigenaars van traiteur- en delicatessenwinkel Epicerie NL. Daarnaast zijn wij de trotse ouders van Julian en Ruben. Nicolas en ik leerden elkaar kennen in het mooiste hotel van Cap d ’Antibes. Voor Nicolas was het liefde op het eerste gezicht en met zijn Franse charmes viel ik al snel als een blok voor hem. Nicolas heeft zowel in Frankrijk als in Nederland gewerkt als chef-kok in diverse sterrenrestaurants en heeft hiermee een mooie en lange carrière opgebouwd. Meerdere jaren hebben wij samengewerkt op de mooiste locaties. Zelf heb ik gewerkt als gastvrouw, van sterrenrestaurant tot brasserie. Gasten een heerlijke tijd laten beleven, dat was voor mij de ultieme waardering. Bij ons beiden bleef de wens bestaan om samen een traiteur- en delicatessenwinkel te beginnen in het charmante Zuidland, waar wij sinds 2006 woonachtig zijn. Puur, ambachtelijk en met liefde gemaakt, dat is Epicerie NL. In de open keuken bereidt Nicolas diverse heerlijkheden zoals broodjes, hapjes, maaltijden en met zijn creativiteit weet hij iedereen te verrassen. In de winkel verkopen wij al dit lekkers en daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse olijfolies welke tot de beste van de wereld behoren. Onze eigen Epicerie NL olijfolie moet u ook zeker proeven. Verder vindt u bij ons Frans stokbrood, olijf- en tomatenbrood en wat dacht u van ons patisserie assortiment zoals madeleines en diverse tartelettes gevuld met seizoensproducten. Veel van onze producten komen uit Frankrijk maar ook dichtbij huis zijn er mooie producten te vinden en wij vinden het juist ook erg leuk om hiermee te werken. Bent u op zoek naar een leuk en origineel cadeau, dan adviseren wij u graag over de vele mogelijkheden. Wij kijken ernaar uit om u kennis te laten maken met al deze heerlijkheden en wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen bij Epicerie NL.